Sosyal Bilimler Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu

AnasayfaAkademikAraştırma Etik KurullarıSosyal Bilimler Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu

Ankara Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu’nun amacı, Sosyal Bilimler alanında gerçekleştirilecek girişimsel olmayan araştırmalara katılan tüm bireylerin haklarını korumaya ve araştırmaların bilimsel etik çerçevesinde gerçekleşmesine hizmet etmektir.

Etik Kurul Toplantıları her ayın ilk salı günü yapılmaktadır. Araştırmacıların toplantı tarihlerinden beş (5) iş günü öncesinde mesai bitimine kadar başvuru dosyalarını eksiksiz ve her sayfası sorumlu araştırmacı tarafından paraf edilmiş olarak sunmaları gerekmektedir. Tüm başvuru belgelerinin ıslak imzalı basılı bir kopyası, belgelerin kayıtlı olduğu 1 (bir) adet Flash bellek ile Ankara Medipol Üniversitesi Sosyal Bilimler Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kurulu Sekretaryasına elden teslim edilmelidir. Başvurular başvuru yoğunluğuna göre bir sonraki toplantıda değerlendirmeye alınabilir.

Belgeler ve Formlar