Meslek Yüksekokulu

AnasayfaAkademikMeslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz;

2019-2020 yılında 2 program ve 120 öğrenci kapasitesi ile eğitim ve öğretime başlamıştır. Bilgisayar programcılığı ve inşaat teknolojileri programları ihtiyaç doğrultusunda seçilip, açılmıştır. Dünyada sanayileşme her geçen gün artmakta ve gelişmektedir. Bilgisayar teknolojileri sektörü ve inşaat sektörü küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşulları nedeni ile sürekli ve dinamik bir gelişim içindedir. Okulumuz sanayinin ihtiyaç duyduğu idealist ve üst düzey yeterliliklere sahip, yetişmiş ara teknik elemanı ülkemize kazandırmayı hedef seçmiş olup, bu yönde çalışmalarını sürdürmektedir. Okulumuzda bulunan tüm programlarda konusunda uzman hocalarımızla, bilgilerinizi çağa uygun bir şekilde güncelleyerek, bilginizin tükenmesine ve eskimesine izin vermeden yapılacaktır.

Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz okulumuzun laboratuvarları ile uygulama becerisi kazanıp, okulumuzun anlaştığı kurumlarda staj yaparak bilgilerini perçinleyeceklerdir.

İMKÂNLARI

Derslik ve Laboratuvar İmkanları: Dersliklerimizde günümüz teknolojisine uygun olarak akıllı tahta ve projeksiyon cihazları bulunmaktadır.

Bilgisayar Laboratuvarları: 60 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır.

Seminer salonları: Bir adet toplantı ve seminer salonu mevcuttur.

Kütüphane: Ankara Medipol Üniversitesi Merkez Kütüphanesinden yararlanılmaktadır.

Sosyal ve sportif etkinlikler ile kulüp ve toplulukları: Öğrencilerimiz Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın öğrencilere yönelik verdiği sosyal, spor kültürel, danışma ve rehberlik faaliyetlerinden yararlanabilmektedir.

Kafeterya ve yemekhane olanakları: Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı beslenme birimi üniversitemizin tüm öğrencileri için öğle yemeği verilmesini  organize etmektedir. Okulumuzun yemekhane hizmetinden yararlanmak isteyen öğrenci grubunun özelliklerini dikkate alarak enerji ihtiyaçlarını karşılayan yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uygun ve mevsim özelliklerine göre günlük menüler oluşturulmaktadır.