GMAT Eğitimi Hazırlık Kursu Eğitimi

Haziran 5 @ 10:00 - Eylül 5 @ 14:00
Yükleniyor Etkinlikler

Eğitim İçeriği

GMAT Analitik Yazı (Analytical Writing Assessment), Bütüncül Mantık Yürütme (Integrated Reasoning), Sözel (Verbal) ve Sayısal (Quantitative) olmak üzere 4 bölümden oluşur.

Öğrencilere kurs süresi boyunca soru türleri bilgilerin yanı sıra, stratejiler, gramer ve yazım teknikleri ile ilgili bilgiler verilecektir.

16 İlgili eğitim, yeterli katılımcı sayısına ulaşamadığı takdirde iptal olabilir veya başka bir tarihe ertelenebilir.

Kimler İçin?

GMAT Türkiye’de ve yurtdışında özellikle işletme yüksek lisans (MBA)  programına sahip 6.000’den fazla okulun talep ettiği ve bu alanda yüksek lisans ve doktora yapmak isteyen kişilerin başvurduğu bir sınavdır.

GMAT, Graduate Management Admission Council (GMAC) tarafından yönetilir. Yurtdışında ve Türkiye’de işletme ve yönetim alanlarında yüksek lisans ve doktora programlarına katılmak isteyen herkes bu sınava girebilir.

Upper-intermediate ve üzeri seviye sınava hazırlık için daha uygundur.

Neler Öğreneceksiniz?

Detaylar

Başlangıç:
Haziran 5 @ 10:00
Bitiş:
Eylül 5 @ 14:00
Website:

Mekan

Ankara Medipol Üniversitesi (SEM)

Organizatör

Ankara Medipol Üniversitesi