Üniversitemiz Asistan Okulu 17. Dönem Kadavra Diseksiyon Kurs Eğitimine Davet Edildi

18.02.2020

Üniversitemiz Sağlık MYO Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi İsmail GÜLER   Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği bünyesinde 17. Asistan Okulu kadavra diseksiyon kurs eğitimine davet edildi.

Üniversitemiz Sağlık MYO Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğretim Üyesi İsmail GÜLER   Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği bünyesinde 17. Asistan Okulu kadavra diseksiyon kurs eğitimine davet edilmiş. 16 Şubat 2020 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Laboratuvarlarında; Yüz germe, Otoplasti, Rinoplasti, Blefaroplasti uygulamalarını KBB asistanlarına uygulamalı olarak gerçekleştirmiştir.