Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz;
2019-2020 yılında 12 program ve 480 öğrenci kapasitesi ile eğitim ve öğretime başlamıştır. Okulumuzda bulunan tüm programlarda konusunda uzman hocalarımızla, en iyi eğitimi vermek, temel kavramları unutmadan çağımızın gerektirdiği son gelişmeler ışığında yardımcı sağlık elemanları yetiştirmek amaçlanmıştır.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz özellikle ikinci yıl ağırlıkta olan uygulama derslerini; okulumuzun klinik beceri laboratuvarlarında ve yaz stajı programıyla farklı hastanelerde uygulama olanağı bulmaktadır.
Evrensel değerler ışığında ülkemizin sağlık hizmetleri ihtiyaçlarına cevap verecek, nitelikli, mesleki açıdan yetkin, toplumsal sorumluluk bilinci yüksek, etik değerleri gözeten ve takım çalışmasına yatkın sağlık personeli yetiştirmektir.
Teknolojiyi ve bilgi paylaşımını odak alarak, sağlık sektörünün ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve kaliteli eğitim vererek, üst düzey mesleki bilgiye sahip bireyler yetiştiren ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
İMKÂNLARI
Derslik ve Laboratuvar İmkanları: Dersliklerimizde günümüz teknolojisine uygun olarak akıllı tahta ve projeksiyon cihazları bulunmaktadır.
Bilgisayar Laboratuvarları: 60 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuvarı bulunmaktadır.
Seminer salonları: Bir adet toplantı ve seminer salonu mevcuttur.
Kütüphane: Ankara Medipol Üniversitesi Merkez Kütüphanesinden yararlanılmaktadır.
Sosyal ve sportif etkinlikler ile kulüp ve toplulukları: Öğrencilerimiz Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın öğrencilere yönelik verdiği sosyal, spor kültürel, danışma ve rehberlik faaliyetlerinden yararlanabilmektedir.
Kafeterya ve yemekhane olanakları: Ankara Medipol Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı beslenme birimi üniversitemizin tüm öğrencileri için öğle yemeği verilmesini organize etmektedir. Okulumuzun yemekhane hizmetinden yararlanmak isteyen öğrenci grubunun özelliklerini dikkate alarak enerji ihtiyaçlarını karşılayan yeterli ve dengeli beslenme ilkelerine uygun ve mevsim özelliklerine göre günlük menüler oluşturulmaktadır.