AnasayfaAkademik Duyurular2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Üniversitemize Yatay Geçiş Yapan Öğrencilerimiz İçin Muafiyet Başvuru Duyurusu

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde üniversitemize yatay geçiş ile kayıt yaptıran öğrencilerimizin muafiyet başvuru dilekçesi 22-25 Şubat 2021 tarihleri arasında alınacaktır. Öğrencilerimizin ekte sunulan dilekçeyi doldurarak fakülte veya yüksek okul sekreterliklerine göndermeleri gerekmektedir. Bu tarihler arası muafiyet başvuru dilekçesi ve gerekli belgelerini gönderemeyenler hakkında herhangi işlem yapılmayacaktır.

Önemle duyurulur.

Fakülte, Yüksekokul Sekreterlikleri aşağıda belirtilmiştir.