Mutfakta Güvenli Gıda Eğitimi

5 Haziran 2021 @ 09:00 - 17:00
Yükleniyor Etkinlikler
  • Bu etkinlik geçti.

Eğitim İçeriği

  • Kaliteli Gıda Nedir?
  • Gıda Güvenliği Kavramı
  • Güvenli Gıdalarda Riskleri Tanıyalım
  • Gıdalardan Bulaşan Hastalıklar
  • Türk Gıda Mevzuatı Hakkında Bilgiler
  • Gıda Etiketlerini Okuyalım
  • Sağlıklı Beslenme
  • Aman Dikkat! Mutfakta İş Kazaları

 

16 İlgili eğitim, yeterli katılımcı sayısına ulaşamadığı takdirde iptal olabilir veya başka bir tarihe ertelenebilir.

Kimler İçin?

  • Gıda Sektöründe Kariyer Hedefleyenler,
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına İlgi Duyanlar,
  • Aşçılar,
  • Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Gıda Teknikerliği, Kimya, Kimya Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Veterinerlik Bölümü Öğrencileri ve Mezunları,

Yaşamak için gıda tüketenler değil, gıda için yaşayanlar!

Neler Öğreneceksiniz?

  • Gıdalar hakkında bilgisi artar, her türlü gıdaya daha detaylı bakar,
  • Güvenli gıdayı tanımlar,
  • Gıda üretilirken karşılaşılan risklerin neler olduğunu açıklar,
  • Türk Gıda Mevzuatı hakkında bilgi sahibi olur,
  • Gıdalardan bulaşan hastalıkları öğrenir,
  • Gıda etiketlerini okur,
  • Mutfaktaki iş kazalarını öngörüp bertaraf eder.

Program 8 adet teorik dersten oluşmaktadır.

Programda pratik uygulama veya staj yoktur.

Program Akışı:
Program Akışı

 

Detaylar

Tarih:
5 Haziran 2021
Saat:
09:00 - 17:00
Website:
https://sem.ankaramedipol.edu.tr/Egitimler/EgitimDetayIndex/99

Mekan

Ankara Medipol Üniversitesi (SEM)

Organizatör

Ankara Medipol Üniversitesi
Phone
444 20 10
Email
bilgi@ankaramedipol.edu.tr
Organizatör Websitesi görüntüleyin.
Copyright 2018 © Ankara Medipol Üniversitesi | Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı