AnasayfaAkademik DuyurularBahar Dönemi Zorunlu İngilizce Dersleri Muafiyeti (Exemption for Compulsory English Courses)

2023-2024 Akademik Yılı lisans programlarında bahar dönemi verilen:

1. Öğretim Dili Türkçe Bölümler 1. Sınıf ve 2. sınıf zorunlu İngilizce dersleri kapsamında gerçekleşecek  17.02.2024, Cumartesi tarihli muafiyet sınavına katılma hakkı talep eden öğrencilerin, ekteki ilgili ‘Muafiyet Sınavı Başvuru Dilekçesi’ni doldurup, ıslak imzalı biçimde ilgili dersin öğretim görevlisine 15.02.2024, Perşembe gününe kadar teslim etmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihine kadar dilekçesini iletmeyen öğrencilerin muafiyet sınavına katılım hakkı bulunmayacaktır.

2. Öğretim Dili İngilizce programlarda verilen 1. Sınıf zorunlu Akademik İngilizce derslerinden muafiyet hakkını Güz Dönemi için kazanmış öğrencilerin dilekçe verme yükümlülüğü yoktur. Bahar dönemi Akademik İngilizce II derslerini seçmelerinin ardından, muafiyet işlemleri otomatik olarak yapılacaktır.

1. Sınıflar Bahar Dönemi Muafiyet Dilekçesi tıklayınız.
  2. Sınıflar Bahar Dönemi Muafiyet Dilekçesi tıklayınız.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com